Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

..για Γέλια και για Κλάματα..


Πάει καιρός… από τότε που ασχολήθηκα με το θέμα αυτό !
Ένα θέμα που αφορούσε την αποξήλωση δενδρυλλίων, σε πεζοδρόμιο και την ανακατασκευή του.
Μετά την επικοινωνία που είχα με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου και τα έγγραφα στα χέρια μου, διαπιστώθηκε, ότι Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Νικαίας, κωλυσιεργούσε… να πάρει την απόφαση της αποκατάστασης των δενδρυλλίων.

Σχετικό άρθρο 22/3/2018 Ο Νοών Νοείτω…

Μετά από σχετική αυτοψία στον χώρο και την μέτρηση του συγκεκριμένου πεζοδρομίου, η Τεχνική υπηρεσία αποφανθεί το προφανές !


Ότι το πεζοδρόμιο είναι πολύ μεγαλύτερο του 01,50 μ. και έδωσε την απαιτούμενη άδεια στην υπηρεσία Πρασίνου, να προχωρήσει στην δενδροφύτευση (3) τριών νέων δενδρυλλίων.

Όπερ και εγένετο !


Έτσι λοιπόν μέχρι τις 30/3/2018, 30 Μαρτίου, η ζημιά είχε αποκατασταθεί πλήρως και όποια παρεξήγηση ? η κακόβουλη σκέψη περί… με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Νικαίας, είχε λάβει τέλος !

Εχθές στις 17/5/2018, 17 Μάιου, μετά από δυόμιση μήνες, της αποκαταστάσεως, ο αιτών λαμβάνει  σχετική απάντηση, από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ότι το πεζοδρόμιο δεν πληρεί τις τεχνικές προδιαγραφές, αφήνοντας 1,50 μ, ελεύθερο χώρο για την διέλευση ατόμων με ειδικές ανάγκες.



Επιτέλους, αναρωτιέμαι τόσο εγώ, όσο και οι πολίτες του Δήμου Νικαίας, πότε θα αποφασίσετε να σοβαρευτείτε, να συνεννοηθείτε σοβαρά μεταξύ σας, στο Οφθαλμοφανές και Νόμιμο ? ? ?

Και μια τελευταία ερώτηση - επισήμανση, με όλο το σεβασμό που σας έχω !
Ράμπα δεν βλέπω, για να μπορεί να ανέβει η να κατέβει αναπηρικό αμαξίδιο, θα φτιάξετε ? ? ?  


Αντώνης Λουκόπουλος 



Δημοφιλή Άρθρα