Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

12 γάτες περιμένουν δικαίωση ! Δήμαρχε απάλλαξε τον από τα καθήκοντα του..

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Φελλάς συνεχίζει να εμπαίζει και να απαξιώνει την τοπική κοινωνία και και τον θεσμικό του ρόλο !!!


Μετά τον μαζικό δηλητηριασμό που υπέστησαν 12 γάτες, από δημότισσα της Κοινότητας Ταύρου,
γνωστή η ταυτότητα της εν λόγω (κυρίας) στον αντιδήμαρχο,
εκείνος αρκέστηκε σε απλές συστάσεις και δεν προχώρησε όπως όφειλε, σε μηνυτήρια αναφορά και να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, καθώς και να επιβληθούν οι ανάλογες διοικητικές κυρώσεις.

Και ο αντιδήμαρχος κάνει δημόσιες σχέσεις..

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με την στάση που επιδεικνύει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Γιώργος Φελλάς.

Δήμαρχε, αγαπητέ μου Ανδρέα Ευθυμίου,
πρέπει άμεσα να τον απαλλάξεις από τα καθήκοντα της αντιδημαρχίας.


Σε εκθέτει συνεχώς !!!  


Απάλλαξε τον, χθες !!!








Η Γεωργία Μακρή, Πρόεδρος της ΚOFFA — Οργανισμός Προστασίας Δικαιωμάτων των Ζώων σήμερα το πρωί έκανε την ακόλουθη ανάρτηση :

✔ Χθες, 11/6, έκανα άλλη ανάρτηση για νεκρές γάτες στον Ταύρο, από δηλητήριο!

Κατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα κο Φελλά, ενημερώθηκα από τον ίδιο ότι πάλι με την γνωστή τακτική του θειαφιού, έχασαν την ζωή τους 12 περίπου αδέσποτες γάτες!!!

Ο κος Φελλάς ανέφερε ότι συνεργείο του Δήμου έπλυνε σχολαστικά την περιοχή και παραδέχτηκε ότι του υπέδειξαν την γυναίκα που το τοποθέτησε, στην οποία αρκέστηκε να κάνει απλές συστάσεις!!!

✔ Και ερωτώ τώρα εγώ η αφελής:

📍 γιατί μόνο συστάσεις κε αντιδήμαρχε?

Είναι υποχρέωσή σας να καταθέσετε μήνυση κατά της κυρίας που γνωρίζετε πλέον και να αποδοθούν αρχικά τα διοικητικά πρόστιμα!

📍 έπρεπε ένα από τα νεκρά ζώα να μεταφερθεί για τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί με βεβαιότητα αν ο θάνατος από δηλητηρίαση οφείλεται σε θειάφι ή κάποια άλλη ουσία!

📍 μέχρι πότε θα μπορεί ο κάθε δημότης να δρα ανενόχλητος κατά των αδέσποτων ζώων? Θα υπάρξουν ποτέ κυρώσεις μέσω της νόμιμης οδού?

Να συμπληρώσω ότι από πληροφορίες ακούγεται πως η συγκεκριμένη γυναίκα (την οποίαν δεν γνωρίζω), έχει δηλώσει πως θα εξαφανίσει όλες τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς !!!

Ολόκληρη η ανάρτηση της Προέδρου της KOFFA

Σχετική Ανάρτηση της Replay News 

  

Δημοφιλή Άρθρα