Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Επιστολή Παραίτησης !



"Χαιρετίζουμε"  την ολοκληρωμένη συνέντευξη του επικεφαλής, την δημοτικής παράταξης ¨μαζί μπροστά Μοσχάτο – Ταύρο¨, Αντωνίου Μπούτση.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα προσωπικά του σχέδια και τις φιλοδοξίες του.
Θεωρούμε ότι η συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό τοπικό blog, δεν αποτέλεσε αποκάλυψη των θέσεων και απόψεων του για την τοπική κοινωνία του Μοσχάτου – Ταύρου, σε άτομα που δεν τον γνωρίζουν, αλλά υπήρξε ιδιαιτέρως αποκαλυπτική για εμάς που είμαστε στενοί συνεργάτες του και ιδρυτικά μέλη της παράταξης, παραβιάζοντας τις σταθερές αρχές και αξίες που έχουν τεθεί.

Διαφωνούμε σε πολλές θεμελιώδεις απόψεις, που ξεπερνούν  τις κόκκινες γραμμές τόσο τις δικές μας, όσο και της δημοτικής κοινωνίας που πρεσβεύουμε, αλλά και του Νέου που θα θέλαμε να εκφράσουμε.

Με την παρούσα μας επιστολή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πρωτίστως ότι
δεν γνωρίζαμε το περιεχόμενο της συνέντευξης, ουδέποτε ενημερωθήκαμε γι’ αυτή και   κατά δεύτερον ότι αποχωρούμε από την παράταξη του Αντώνη Μπούτση, ¨μαζί μπροστά Μοσχάτο – Ταύρος¨

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα δημοτικά δρώμενα και να διατυπώνουμε τις απόψεις μας ελεύθερα και δημοκρατικά μέσα από σχετικές μας ανακοινώσεις και άρθρα μας.

Με εκτίμηση
Γεωργία Μακρή 
Ιδρυτικό Μέλος & Συντονίστρια Κοινωνικών θεμάτων  
Αντώνης Λουκόπουλος
Ιδρυτικό Μέλος & Υπεύθυνος Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας  
Κωνσταντίνος Σκάγκος 
Ιδρυτικό Μέλος 




Δημοφιλή Άρθρα