Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ελλιπής ενημέρωση από την δημοτική Αρχή, αναφορικά με την αξιοποίηση των πρ. Σφαγείων Ταύρου !!!

Ελλιπής παρουσιάζεται η ενημέρωση για τους δημότες από την δημοτική Αρχή, όσο αφορά την αξιοποίηση των πρ. Σφαγείων Ταύρου !!!  



Ας προτρέξω να πω μπράβο στον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου για την αμεσότητα που κινήθηκε, αλλά
ας μου επιτραπεί να πω, ότι τα εύσημα γι’ αυτή την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, μεταξύ των δύο Δημάρχων, θα πρέπει πρωτίστως να δοθούν στον Ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Δαμηλάκο
που γνωστοποίησε στο σώμα του Δ. Σ. Μοσχάτου Ταύρου και τον Δήμαρχο, κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,
τί ακριβώς συμβαίνει, με την προκήρυξη πρόσληψης ειδικού συμβούλου για την αξιοποίηση των ιστορικών πρ. Σφαγείων Ταύρου, από τον δήμο Αθηναίων.
Διότι δεν φάνηκε να γνωρίζει κάτι για το θέμα ο Δήμαρχος, Ανδρέας Ευθυμίου !  Κοινώς τον έπιασε στο «ύπνο» !!! ή αν το θέλετε, τον βρήκε Ανενημέρωτο, έχοντας άγνοια επί του θέματος και των σχεδίων του Δημάρχου Αθηναίων !!!

Τώρα, όσο αφορά το «μνημόνιο» — την συμφωνία δλδ μεταξύ των δύο δήμων, ίδωμεν..
Γιατί όταν ακούω για μνημόνια,  
η εμπειρία μας μόνο δυσάρεστα αποτελέσματα έχει να ανακαλέσει από την μνήμη μας !!!

Διαβάζοντας την σχετική ενημέρωση της δημοτικής Αρχής, την βλέπω σκοπίμως ελλιπή !!!

Πιστεύω πως θα έπρεπε να ξεκινά κάπως έτσι, αν ήθελε να αποδώσει, επί της ουσίας την πραγματικότητα :  
« Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη,
κατόπιν παρέμβασης – ερώτησης ή ενημέρωσης του Ανεξαρτήτου δημοτικού συμβούλου, Γιώργου Δαμηλάκου, που είχαμε αναφορικά με την προκήρυξη πρόσληψης ειδικού συμβούλου από τον δήμο Αθηναίων για την αξιοποίηση των ιστορικών πρ. Σφαγείων Ταύρου. » 

Επίσης, θέλω να πιστεύω, ότι από την υπό σύσταση επιτροπή, όπως μας ενημερώνει η δημοτική Αρχή, δεν θα λείψουν οι παρουσίες δημοτικών συμβούλων του Ταύρου και από τον αντιπολιτευτικό χώρο, δλδ να είναι διαπαραταξιακή.
Και για να γίνω ακόμη πιο κατανοητός !
Δεν θα μπορούσε να λείψει η παρουσία του Γιώργου Δαμηλάκου, που άλλωστε ανακίνησε το θέμα και προκάλεσε αυτή την συνάντηση των δύο Δημάρχων, αλλά και του Σταμάτη Καζαντζή, Πέτρου Καραφωτιά...

Για την καλύτερη ενημέρωσης σας επί του θέματος, δεν έχετε παρά να διαβάσετε και να δείτε :
Ένα απόσπασμα από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Μοσχάτου Ταύρου που αφορά την Τοποθέτηση – Ερώτηση  του Γιώργου Δαμηλάκου για τα πρ.Σφαγεία Ταύρου.

Να διαβάσετε την δημοσίευση από τον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Δαμηλάκου, που διαθέτει στα Μ.Κ.Δ. σχετικά με την ανάπλαση και την αξιοποίηση των πρ. Σφαγείων Ταύρου, την επομένη της συνεδρίασης του Δ.Σ. – Αναλυτικώς !!! 

Μπορείτε επίσης, να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής Μοσχάτου Ταύρου – του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου, όπως είδε το φως της δημοσιότητας στα Μ.Κ.Δ., μετά την συνάντηση των δύο Δημάρχων !
  

Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος 

Δημοφιλή Άρθρα