Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Επιτέλους... Τέλος !



Αφορμή του μέτρου που παίρνει ο Δήμος Αθηναίων  και της επιβολής προσθημάτων, αλλά και την παγίδευση του οχήματος δίνουμε διπλό μήνυμα για τον σεβασμό προς την ευπαθή ομάδα ατόμων με ειδικές ανάγκες, αλλά και προς τους πεζούς πολίτες, παιδιά και ηλικιωμένους, όλους εμάς που θέλουμε ελεύθερα πεζοδρόμια, διαβάσεις και πλατείες.
     
Ο Πάτρα όλα...

Δώσε λίγο χώρο και σε κανέναν άλλον...

Κάτι τέτοιοι τύποι αποδεικνύουν ότι η αναπηρία δεν είναι σωματική, αλλά κυρίως εγκεφαλική !

Επιπλέον αποδεικνύουν την έλλειψη Σεβασμού, Πολιτισμού και Παιδείας !

Ο Δήμος Αθηναίων επαναφέρει την Δημοτική Αστυνομία και σε ένδειξη ευαισθησίας και σεβασμού απέναντι στους πολίτες των ευπαθών ομάδων με κινητικά προβλήματα, τα παιδικά καροτσάκια και τους πεζούς πολίτες. 
Από  1 / 6 / 2016 εφαρμόζει στο Δήμο Αθηναίων το μέτρο της ακινητοποίησης του οχήματος  κάθε παραβάτη οδηγού με το σύστημα της ¨Δαγκάνας ¨ στους τροχούς του οχήματος, θέλοντας να βάλει τέλος στην αντικοινωνική συμπεριφορά ορισμένων !

Σύστημα τροχοσφηγκτήρων

Όποιος διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητό του έχει ακινητοποιηθεί από τις ¨Δαγκάνες ¨ οφείλει να πληρώσει το πρόστιμο εντός της  ημέρας προκειμένου να το επανακτήσει και να το απομακρύνει.

Σε περίπτωση που δεν το κάνει το όχημα θα μεταφέρεται με γερανό σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και τα έξοδα  μεταφοράς και φύλαξης θα επιβαρύνουν  τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Στους ασυνείδητους οδηγούς θα επιβάλλονται τα ακόλουθα καθόλου τσουχτερά πρόσθημα :  
Για στάθμευση σε  Ράμπα ΑΜΕΑ 150 ευρώ, Πεζοδρόμια και Πλατείες  80 ευρώ, έξοδα μεταφοράς και φύλαξης 100 ευρώ.



Ευχόμαστε τα μέτρα να επεκταθούν και στους υπόλοιπους Δήμους της Ελληνικής Επικράτειας ! 


Δημοφιλή Άρθρα