Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Παλαιοκομματικές Αντιλήψεις Διαιρούν... Δεν Ενώνουν !




Μετά το  Διακύβευα  του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, το οποίο δεν είχε καμία πολιτική χροιά και πολιτικό  επιχείρημα, δηλώνει την έκδηλη εμπάθεια σε προσωπικό επίπεδο απέναντι στον Αντώνη Μπούτση, εκφράζοντας παράλληλα  την αδυναμία του να διοικήσει ρίχνοντας το βάρος στους συνεργάτες του !

Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο χρόνος που επέλεξε να το αναρτήσει, μόλις λίγα 24ώρα πριν την ίδρυση της Νέας Δημοτικής Παράταξης με Επικεφαλής τον Αντώνη Μπούτση.  

Ο Αντώνης Μπούτσης είναι αποφασισμένος να μην απαντήσει επί προσωπικών θεμάτων, που προσπαθεί ο Ανδρέας Ευθυμίου εντέχνως να παρουσιάσει, που σαν Κύριο σκοπό έχει να μειώσει την ανάγκη ίδρυσης μιας Νέας Δημοτικής Παράταξης, που θα αναδείξει τα σημαντικότερα προβλήματα του ενιαίου Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, τόσο στην καθημερινότητα του πολίτη, όσο και στην καθυστέρηση των έργων που θα αναβαθμίσουν την πόλη.

Επιπλέον στην προσπάθεια του Δημάρχου να κάλυψη προσωπικές του αδυναμίες στο Διοικητικό του έργο, μειώνει κάθε προσπάθεια των συνεργατών του, Δημοτικών Συμβούλων, που επί χρόνια εργάστηκαν για το καλύτερο του Δήμου, δίνοντας το ηχηρό μήνυμα στους εναπομείναντες ότι, οι διαφωνούντες θα απαξιώνονται !

Μας επιστρέφει στην εποχή Παλαιοκομματικών αντιλήψεων
 « Έξω από το Μαντρί… το πρόβατο θα το φάει ο λύκος »  

Ο Αντώνης Μπούτσης  επιλέγει να δώσει μόνο Πολιτικές Απαντήσεις  και Λύσεις όπως έκανε μέχρι και σήμερα σ’ όλους τους πολίτες του Δήμου κατά την προγραμματισμένη εκδήλωση της Διακήρυξης της Νέας Δημοτικής Παράταξης που έχει την τιμή να είναι Επικεφαλής, με Συνέπεια πολιτικού λόγου και Πράξεων, πολιτικού Ήθους,  Αξιοπρέπειας και Πολιτισμού  !    

Καλεί όλες και όλους τους Συμπολίτες, του ενιαίου Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου να παραβρεθούν και να συμμετέχουν σ’ έναν δημόσιο διάλογο απαντώντας σ’ όλα τα ερωτήματα τους με Ειλικρίνεια και Συνέπεια ! 


Περισσότερα στον σύνδεσμο :


Δημοσιογράφος Αντώνης Λουκόπουλος 

  

Δημοφιλή Άρθρα