Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου και οι Βουλευτικές Υποψηφιότητες του !



Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν δημότες του Μοσχάτου – Ταύρου τις Εθνικές εκλογές, αφού αρκετές ήσαν οι υποψηφιότητες των δημοτών του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, που με την ενεργή συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια διαφόρων κομμάτων,  μπήκαν στον αγώνα της σταυροδοσία,  εκδηλώνοντας  το ενδιαφέρον τους να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο , θέλοντας ο καθένας με την δική του προσωπικότητα, αξίες, θέσεις και απόψεις,  να συμβάλλει στα δρώμενα της κεντρικής πολιτικής και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας μας !

Ανεξαρτήτως της εκλόγιμης θέσεις τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτή τους την προσπάθεια.

Ξεκινώντας από την υποψηφιότητα του Βασίλη Σπανάκη
που κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στον Νότιο Τομέα – Β’ Αθηνών,  πέτυχε την εκλογή του στην 9η θέση, λαμβάνοντας 19.431 ψήφους, ενώ η βραδιά για εκείνον ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αφού παρόλο την αυτοδυναμία και την καθαρή νίκη της Ν.Δ., δεν είχαν ξεκαθαρίσει οι έδρες του Νότιου Τομέα σε αριθμό, πέραν των 7α και στην 3η κατανομή ξεκαθάρισε το τοπίο με την Ν.Δ.  να κερδίζει τις δύο επιπλέον έδρες.


Η Ρένα Βασιλάκη
γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση και  ευαισθησία της για τον άνθρωπο και την τρίτη ηλικία, το ενδιαφέρον της για τα δρώμενα του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου,  θέλησε κι εκείνη να δοκιμαστεί στην βάσανο της σταυροδοσίας, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στον Νότιο Τομέα – Β’ Αθηνών, λαμβάνοντας 11.409 ψήφους,  καταλαμβάνοντας την 3η επιλαχούσα θέση.

Η Μαρία Τσέλιου, 

Δημοτική Σύμβουλος Μοσχάτου – Ταύρου, επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να δεχθεί την πρόταση που της έγινε από την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και να συμμετάσχει ενεργά με την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο του Νότιο Τομέα – Β’ Αθηνών, λαμβάνοντας 1.839 ψήφους, φέρνοντας την στην 5η επιλαχούσα θέση, αφού το ΚΙΝ.ΑΛ. έλαβε μόνο μια έδρα.



Η Θεοδώρα Βαρατάση

έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και κατέχει δίπλωμα Προπονήτριας Καλαθοσφαίρισης, ενώ η ίδια υπήρξε αθλήτρια.
Αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με την πολιτική, επιλέγοντας να δοκιμάσει τον εαυτό της με τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης, του Κυριάκου Βελόπουλου, στην Μεσσηνία – τόπος καταγωγής της.
Η Θεοδώρα Βαρατάση, έλαβε 960 ψήφους, των επί συνόλου 3.328, που έλαβε η Ελληνική Λύση και την κατατάσσει στην  πρώτη θέση, αλλά το κόμμα δεν έλαβε καμία έδρα στην Μεσσηνία.



Ο Δημήτρης Πλαστήρας


έχοντας ασχοληθεί με την πολιτική από τα πρώτα του φοιτητικά χρόνια, έχει συμμετάσχει σε πολλές εκλογικές μάχες σε Τοπικό, Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, με πλούσια πολιτική εμπορεία και άκαμπτες αξίες,  αποφάσισε να ενισχύσει με την παρουσία του την Ένωση Κεντρώων σε αυτές τις εθνικές εκλογές, στον Νότιο Τομέα – Β’ Αθηνών, λαμβάνοντας 473 ψήφους, όπου βρέθηκε στην 9η θέση του ψηφοδελτίου.





Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος 
   

Δημοφιλή Άρθρα