Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ο Πέτρος Καραφωτιάς ενημερώνει τους πολίτες για την λειτουργία του Ι.Κ.Α. - ΠΕΔΥ στον Ταύρο


Προς Ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για την λειτουργία του (Ι.Κ.Α.) ΠΕΔΥ στην περιοχή του Ταύρου επί της οδού, Τιμοθέου του Ευγενικού 05, σας πληροφορούμε ότι :
Σχετικά με την λειτουργία  (Ι.Κ.Α.) ΠΕΔΥ στον Ταύρο, διαψεύδονται κατηγορηματικά κάθε είδους φήμες – που διαδίδονται το τελευταίο διάστημα και θέλουν το κλείσιμό του !

Την Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019, στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Ταύρου – ετέθη το θέμα, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου, Πέτρου Καραφωτιά, πράγμα που φαίνεται να θορύβησε κατοίκους και Συμβούλους, έχοντας συγκεχυμένες απόψεις επί του θέματος. 


Ο Πέτρος Καραφωτιάς,  ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες – ώστε να ενημερώσει έγκυρα τους πολίτες για την τύχη και την λειτουργία του καταστήματος.  

Την επομένη το πρωί, 10 Οκτωβρίου 2019, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Διευθύντρια Ανάπτυξης  της  Α’ ΥΠΕ Αθηνών, κ. Μπουραζοπούλου, η οποία δεν είχε καμία τέτοια πληροφόρηση – περί διακοπής λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος ΠΕΔΥ – αντιθέτως, τον ενημέρωσε κατόπιν διεξοδικής συζήτησης που είχαν μεταξύ τους, για την πρόθεση αναβάθμισής του συγκεκριμένου υποκαταστήματος ΠΕΔΥ κατόπιν συγκεκριμένης αποφάσεως που έχουν πάρει αρμοδίως, οι υπηρεσίες.

Στην συνέχεια, την επομένη, 11 Οκτωβρίου 2019, ο Πέτρος Καραφωτιάς, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας  Α’ ΥΠΕ Αθηνών, καθώς και τον Διευθυντή Οικονομικών της Α’ ΥΠΕ Αθηνών,  κ. Φράγκου, οι οποίοι των διαβεβαίωσαν με σαφήνεια, ότι δεν έχει απασχολήσει τις υπηρεσίες τους κάποιο σχετικό θέμα – περί απομάκρυνσης του συγκεκριμένου υποκαταστήματος ΠΕΔΥ του Ταύρου και το κατάστημα θα λειτουργεί κανονικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους ασφαλισμένους.  
Τμήματα που λειτουργούν 
Ενεσοθεραπείας - Ορθοπεδικού - Παθολογικού - Χειρουργικού - Πνευμονολογικού - Παιδιατρικού - Οδοντιατρικού (2 φορές την εβδομάδα) 


Όλη αυτή η παραφιλολογία, φαίνεται να έχει πολιτικά χαρακτηριστικά, από ακραίες φωνές – που μοναδικό σκοπό έχουν να πανικοβάλλουν και να δημιουργήσουν ανασφάλεια στην κοινωνία  – ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, ενώ την επομένη να λάβουν τα εύσημα για την δήθεν παρέμβαση τους !

Μάλλον κακόγουστο αστείο – θα το έλεγα !!!












Ευχαριστούμε τον Πέτρο Καραφωτιά για την ενημέρωση !!!

Δημοφιλή Άρθρα