Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Και λίρες να δουν, κάλπικες θα τις βγάλουν !


Ενώ βρισκόμαστε σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων, από την μια και από την άλλη, σε μια περίοδο Υγειονομικού Πολέμου, με την Πανδημία Covid 19, όπου το Lockdown, έφερε μεγάλη οικονομική ύφεση και άνοδο της ενεργείας, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί, ενώ όλα δείχνουν να μην υπάρξει ούτε η μικρή αναμενόμενη αύξηση του Τουρισμού, λόγω των κρουσμάτων που συνεχώς εισέρχονται,
Κάποιοι επιμένουν να κάνουν μικροπολιτική σε Τοπικό Επίπεδο, θέλοντας να υποβαθμίσουν τις συγκυρίες και τις προσπάθειες της Διοικούσας Δημοτικής Αρχής και κυρίως του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου !!!    

Ενώ όλοι οι Έλληνες μιλάμε για ομοψυχία του Ελληνικού Έθνους και του Απανταχού Ελληνισμού, κάποιοι μιλούν για Ταύρο και Μοσχάτο, διχαστικά!!!



Τα Παρατράγουδα του θρήνου των Δημοτικών Σφαγείων Ταύρου !

Μιλάνε για Βουλευτικές εκλογές,
ενώ η Κυβέρνηση είναι μόλις ενός χρόνου, με απόλυτη και ισχυρή πλειοψηφία έχοντας μπροστά της να αντιμετωπίσει Εθνικά θέματα και φυσικά την ύφεση της οικονομίας του Covid 19 !

Μιλάνε για Κυβερνητικό ανασχηματισμό,  
λες και δεν γνωρίζουν, ότι υπάρχει συνέχεια μιας Κυβερνητικής Πολιτικής, που χαράζεται και δεν αποφασίζεται  από έναν, ακολουθείται και από τους επόμενους.
Ωστόσο, εάν γίνει, όποτε γίνει ανασχηματισμός, θα γίνει με αξιολόγηση !
Παρουσιάζονται με το χάρισμα του Μέντιουμ , αναλαμβάνουν  μέχρι και χρέη Πρωθυπουργού γνωρίζοντας  τις αξιολογήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη !

Μιλάνε για το Ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου των Σφαγείων,  
λες και δεν γνωρίζουν την προ ημερών συνάντηση, του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη,  με τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, για την δρομολόγηση της αξιοποίησης των Δημοτικών Σφαγείων, όπου έγινε μέσα σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας των δύο ομολόγων πολιτικών αξιωματούχων των πόλεων.

Θέλουν και παρουσιάζουν ανημέρωτο
τον ΥΠ.ΕΣ., Τάκη Θεοδωρικάκο για το καθεστώς ιδιοκτησίας του χώρου των Σφαγείων, την συνάντηση που είχαν οι Δήμαρχοι μεταξύ των και  το περιεχόμενο αυτής, όσο και
τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά, μη γνωρίζοντας τις διαθέσεις του για την αποκατάσταση του χώρου, μετά την καταστροφική πυρκαγιά !

Μιλούν για «ΦΙΕΣΤΑ»
Δηλαδή,  ξύπνησε ο ΥΠ.ΕΣ. την 23η Ιουλίου, και με όσα συμβαίνουν στην Χώρα μας, δεν είχε σοβαρότερες προγραμματισμένες συναντήσεις, και είπε,  τι θα κάνω σήμερα ?
Δήμαρχε του Μοσχάτου Ταύρου,
επειδή σε εκτιμώ και κατανοώ το σημαντικό ρόλο των Δημοτικών Σφαγείων του Ταύρου και την διαχρονική σημασία του στην Ιστορία και την κουλτούρα των κατοίκων της Πόλης σας,
παρακαλώ πέραν των Δημοτικών  Συμβούλων του Δ.Σ., φωνάξτε και μερικούς δυστυχείς πολίτες, που κάηκε η Ιστορία τους και το Πολιτιστικό τους Σπίτι,  
παρουσία άλλων Δημάρχων, Βουλευτών της Ν.Δ., όπως του Βασίλη Σπανάκη, του Ν.Τ.Α., είναι ευκαιρία  να κάνουμε ένα σχετικό ΝΤΟΡΟ !!!

Να δημιουργήσουμε μια πολιτική εξαπάτηση ! ή κάνω λάθος ?
Όταν μιλάτε για επιταγή χωρίς αντίκρισμα ή ιθαγενής πολίτες, που δεν είστε εσείς, αλλά έτσι θεωρούν εσάς και την υπόλοιπη Τοπική Κοινωνία !  


Θεοδωρικάκος & Ευθυμίου μετέτρεψαν την θλίψη σε προσδοκία και ελπίδα !



Έχετε επιστρατεύσει κάθε είδους «επιχειρηματολογία καταστροφολογίας»,
ώστε να υποβαθμίσετε την ακαριαία αντίδραση του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, που βρήκε τον ίδιο βαθμό ανταπόκρισης από τον εκπρόσωπο της Πολιτείας, ΥΠ.ΕΣ. Τάκη Θεοδωρικάκο, λύνοντας το πρόβλημα σε λιγότερο από 12 ώρες, εν τη γενέσει του !

Στην καταστροφολογική σας θεώρηση καλό είναι να εντάξετε τα σενάρια,
α) της έναρξης του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και
β) ενός Μεγάλου Σεισμού με επίκεντρο το Δήμο Μοσχάτου Ταύρου,
που είναι πιο πιθανά να συμβούν.. απ’ όσα μέχρι σήμερα προσπαθείτε να επικοινωνήσετε !  

Θα μπορούσα κάλλιστα να συμφωνήσω μαζί σας,
αλλά αδυνατώ να ξεπεράσω τον συλλογισμό μου και να έρθω στον δικό σας.
Έχει καινά και είναι επιβλαβής για την τοπική κοινωνία η ρητορική σας ικανότητα, όσο τα επιχειρήματα σας, πλημμυρίζουν  από πολιτική εγωπάθεια και κυρίως είναι πλήρως διχαστική!
Αδυνατώ να αφήσω τις προσδοκίες μου, τα θέλω μου, για το καλό της πόλης μου, το καλό της τοπικής κοινωνίας !!!

Επειδή όμως μετά λύπη σας και εντελώς τυχαία, είναι όλες οι πλευρές ενημερωμένες και βρίσκονται σε πλήρη συνεννόηση,
προχωρά άμεσα  η αποκατάσταση και λειτουργία των χώρων που λειτουργούσε το Πολιτιστικό Κέντρο του Ταύρου, αλλά
ακολουθεί και η ανάπλαση των Σφαγείων, αφού βρίσκει σύμφωνο τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη !  

Όσο αφορά τα διαδικαστικά,
είναι θέματα που θα τρέξουν οι δύο Δήμαρχοι με τις Νομικές Υπηρεσίες των δύο Δήμων, ώστε όλα να γίνουν όπως πρέπει.

Εσείς όμως κύριοι, όσοι μιλάτε για ΦΙΕΣΤΑ και Λευκή Επιταγή – χωρίς Αντίκρισμα,
Να δω τα δικά σας σενάρια.. τι θα κάνετε όταν διαψευσθούν ?  
Να δω τότε τι θα πείτε στην Τοπική Κοινωνία του Μοσχάτου Ταύρου ?   
Θα βγείτε άραγε τότε,
να συγχαρείτε τον Δήμαρχο, Ανδρέα Ευθυμίου και την πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής ?  
    
Θα παραδεχθείτε, ότι ο  Ανδρέας Ευθυμίου, αξίως βρίσκεται στην θέση του Δημάρχου και ευτυχώς μακράν, από όλους ΕΣΑΣ.. !?

«Μήπως εσείς είχατε ετοιμάσει ΦΙΕΣΤΑ και σας την χαλάσαμε εμείς ?»
Ήταν η ρητορική ερώτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών,  Βασίλης Γρούμπας, που σας απηύθυνε μεταξύ άλλων στο Δ. Σ. της 23ης Ιουλίου 2020, ημέρα του θλιβερού συμβάντος, όταν μιλούσατε για κατασκευασμένη «ΦΙΕΣΤΑ» και επιταγή χωρίς αντίκρισμα..

Μια άλλη επιτυχημένη ατάκα που έγραψε σε κείμενο του και δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας, Δημήτρης Ζώταλης, είναι αυτή που Τιτλοφόρησα το συγκεκριμένο άρθρο.
«Και λίρες να δουν, κάλπικες θα τις βγάλουν» !

Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος

Δημοφιλή Άρθρα