Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Επιστολή «Κόλαφος» !!!

Αναφορικά με την συνεδρίαση της 27ης Ιουλίου 2021, όπου συζητήθηκε η σύσταση της Πενταμελούς Επιτροπής «Διαχείρισης Αδέσποτων & Δεσποζόμενων Ζώων συντροφιάς» η ιδρύτρια και χρηματοδότρια της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Οργάνωσης, KOFFA NGO, Βικτώρια Τογρίδη, έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ., τον Δήμαρχο, και τα μέλη του Δ.Σ.  Μοσχάτου Ταύρου, προς ενημέρωση του σώματος και της τοπικής κοινωνίας !

Κατά την συζήτηση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Φελλάς διατύπωσε μετά βεβαιότητας, ότι

το καταφύγιο του Ασπροπύργου, που ίδρυσε η βασική χρηματοδότρια, Βικτώρια Τογρίδη, ανήκει πλέον στο σωματείο «Αδέσποτες Φωνές»πράγμα που σήμερα έρχεται η ίδια να τον διαψεύσει πανηγυρικά με την επιστολή της !!!  

Τον καλεί να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις αναληθείς και κακόβουλες πληροφορίες που διατύπωσε, θεωρώντας τον λίγο – πολύ φερέφωνο αυτών που προσπαθούν να σπιλώσουν το έργο της KOFFA NGO.

 H Βικτώρια Τογρίδη συνεχίζει στην επιστολή της και προκαλεί τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φελλά, να εμφανίσει δημόσια οποιοδήποτε έγγραφο το οποίο μπορεί να την διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του !!!  


Και καταλήγει, θα έχει τις συνέπειες των λεγομένων του..

Φαίνεται δε, ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Καραφωτιάς, όχι μόνο δικαιώνεται για την τοποθέτησή του, αλλά και για το ότι μέμφεται τον Γιώργο Φελλά, να έχει προσωπικά θέματα και προφανώς δεν εννοεί τον εαυτό του, αλλά την KOFFA NGO !!!

Δείτε σχετικό στιγμιότυπο

Επίσης δύο μέρες μετά καλείται να απαντήσει προς την τοπική κοινωνία 


Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της ιδρύτριας της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Οργάνωσης «KOFFA NGO» Βικτώριας Τογρίδη.

« Προς τον Πρόεδρο

του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου,
κ. Αθανάσιο Μελίστα ,
τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου

Αξιότιμοι κύριοι,

Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,

oνομάζομαι Βικτώρια Τογρίδη και είμαι η ιδρύτρια της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Οργάνωσης ΚΟFFA NGO.

To δημοτικό συμβούλιο του Δήμου σας, συνεδρίασε την 27η Ιουλίου 2021 και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσε την σύσταση της Πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων και Δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, όπου υπεύθυνος είναι ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Γιώργος Φελλάς.

Στην εν λόγω συνεδρίαση ο κύριος Φελλάς αναφέρθηκε στην ΚOFFA NGO, με ένα μένος που δεν αρμόζει σε Αντιδήμαρχο, καθώς και σε κάποιες ανακρίβειες τις οποίες μάλιστα υπερασπίστηκε με σθένος.

Αγαπητές και αγαπητοί μου,

η K.O.F.F.A. NGO, δεν είναι σωματείο όπως την αποκάλεσε ο κύριος Φελλάς.
Είναι Πανελλήνια Οργάνωση και μπορεί νόμιμα να είναι μέλος οποιασδήποτε Πενταμελούς Φιλοζωικής Επιτροπής σε οποιονδήποτε δήμο της χώρας, εφ’ όσον κάποιο από τα μέλη της είναι δημότης στον συγκεκριμένο αυτόν δήμο.
Σίγουρα όμως δεν είναι αυτό το θέμα μου και η αναφορά γίνεται, καθαρά προς γνώση του σώματος.

Με μεγάλη μου έκπληξη, τον άκουσα να αναφέρεται στο ιδιωτικό ενδιαίτημα του Ασπροπύργου, που δημιούργησε και λειτουργεί η KOFFA NGO, κι έγινε μεγαλύτερη η έκπληξή μου, όταν τον άκουσα να λέει, ότι το καταφύγιο ανήκει στο τοπικό σας σωματείο ‘’Αδέσποτες Φωνές’’ !!!

Κυρίες και Κύριοι , 
ίσως δεν γνωρίζετε, αλλά η KOFFA NGO, ξόδεψε πάνω από 30.000 ευρώ για να δημιουργηθεί αυτός ο χώρος, πρώην κολαστήριο και νυν ένας μικρός παράδεισος.

Τι σας έκανε κ. Φελλά, έτσι ξαφνικά να πιστέψετε, ότι παραδόθηκε στο τοπικό σωματείο  ;!
Πιστεύετε, αλήθεια, ότι έχει δυνατότητα το τοπικό σας σωματείο να ανταπεξέλθει των μηνιαίων λειτουργικών εξόδων και συντήρησης του καταφυγίου που διαθέτει η KOFFA NGO ;

Αγαπητές-οι, κυρίες και κύριοι, δημοτικοί σύμβουλοι,
μέριμνα της KOFFA NGO είναι η ευζωία και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς !!!

Άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά που αδέσποτα του δήμου σας θα φιλοξενούνταν στον χώρο μας.
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του καταφυγίου μας, φιλοξενούμε ζώα δικά σας και υποθέτω το γνωρίζετε αυτό. Κι αν όχι όλοι, σίγουρα το γνωρίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Φελλάς.

Το ποσόν με το οποίο το σωματείο συμμετέχει στα έξοδα είναι μηδαμινό, περισσότερο τυπικό παρά ουσιαστικό. Συμβολικό θα το έλεγα καλύτερα !!!

Πως λοιπόν, ο κύριος Φελλάς αναφέρθηκε με τόση σιγουριά, ότι το καταφύγιο μας πλέον ανήκει στο σωματείο ‘Αδέσποτες φωνές’ ;
Έχει κάποια έγγραφα στα χέρια του που να πιστοποιούν κάτι τέτοιο , ή απλά γίνεται φερέφωνο αναληθών και κακόβουλων ειδήσεων ;

Ο κύριος Φελλάς , οφείλει και πρέπει να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη από την KOFFA NGO, έκτος κι αν είναι σε θέση να αποδείξει, ότι αυτά που ανέφερε δεν είναι απλές συκοφαντίες, αλλά στοιχειοθετούνται με ανάλογα έγγραφα !!!

Το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης μας είναι πασίγνωστο !!!
Έχουμε διασώσει εκατοντάδες αδέσποτα σε ανάγκη και δεν τα διαχωρίζουμε πότε σε δικά μας ή κάποιου άλλου.
Ο δήμος σας θα έπρεπε να δείχνει σεβασμό προς το έργο μας. Πάμπολλες φορές αναλάβαμε δίκες του υποχρεώσεις χωρίς πότε εκείνος να συμμετάσχει στο παραμικρό έξοδο.

Παρακαλώ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αθανάσιο Μελίστα,
να ενημερώσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να γνωρίζουν την πραγματικότητα κι όχι τις αναφερόμενες ανακρίβειες του κ. Γιώργου Φελλά.

Όσο για τον κύριο Φελλά
μάλλον ζει με την ουτοπία αν πιστεύει, ότι μπορεί να γίνει κυρίαρχος του καταφυγίου της KOFFA NGO, μέσω του τοπικού σας σωματείου και περιμένω την δημόσια συγνώμη του για να θεωρήσω ως ατυχές περιστατικό την όλη του αναφορά και ότι έπεσε σε πλάνη, άλλως θα αναλάβει τις ευθύνες των λεγομένων του !

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση και φιλική διάθεση
Βικτωρία Τογρίδη     »

* Το φωτογραφικό υλικό απεικονίζει αδεσποτάκια του δήμου Μοσχάτου Ταύρου, που φιλοξενούνται από το 2014 στις εγκαταστάσεις της K.O.F.F.A. NGO - στο καταφύγιο του Ασπροπύργου και φυσικά δεν είναι τα μόνα !!!

Τί σημαίνει Κ.Ο.F.F.A. ?  Ένα αφιέρωμα σε άσχετο χρόνο !!!



Δημοφιλή Άρθρα