Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Αντώνης Μπούτσης.. περί Πλατείας η δημαγωγία κι όχι μόνο !


Μιλάμε για την Ιστορική Πλατεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου,
την Πλατεία Μεταμορφώσεως, όπου βρίσκεται και η εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Μια εκκλησία – μια πλατεία – μια κοινή πορεία γράφοντας επί σειρά ετών την δική της Πολιτισμικά Ιστορία για την ανάπτυξη του τόπου μας και την έδρα του ενιαίου Δήμου μας, Μοσχάτο !


Η παράταξη ¨μαζί μπροστά¨, του Επικεφαλής Αντώνη Μπούτση, επαναφέρει το θέμα της ανάπλασης Της !

Η Δημαγωγία στο έπακρον !!!
Παραπλανάτε τους Δημότες κατ’ εξακολούθηση γιατί δεν έχετε καμιά συνέπεια στον λόγο σας, ούτε με το παρελθόν σας κ. Αντώνη Μπούτση, ούτε με την ιστορία αυτής της πλατείας και την οποία αγνοούσατε… αν δεν σας ενημέρωνα !

Εξηγούμαι..
Μιλάτε για το 2011?
Και που ήσασταν εσείς το 2011 μέχρι και 2017 ? (όπου ανεξαρτητοποιηθήκατε)

Αλλά και μετά την ανεξαρτητοποίηση σας  κ. Αντώνη Μπούτση, τι ψηφίσατε για το έργο της Πλατείας ?
Λευκό ! κ. Μπούτση.   Που ήταν το «ΌΧΙ» σας ?

Τι ψηφίσατε για την αλλαγή της ονοματοθεσίας κ. Μπούτση, από πλατεία Μεταμόρφωσης, σε Ταξιάρχη Παπαντώνη, κ. Μπούτση ?
Ναι, κ. Μπούτση.
Ούτε την πολιτισμική ιστορία του τόπου μας δεν Σεβαστήκατε για να επικοινωνήσετε την καλή σας σχέση και Πολιτική Πατρότητα με τον Αείμνηστο Ταξιάρχη Παπαντώνη !
Για ψηφοθηρικούς λόγους και μόνο, παίρνοντας απόφαση της στιγμής, δεν Υπερασπιστήκατε σωστά ούτε την μνήμη του Αειμνήστου Ταξιάρχη Παπαντώνη, γνωρίζοντας όλοι μας ότι αυτή η πλατεία θα αποκαλείτε Μεταμορφώσεως !

Είστε ανεκδιήγητος και οι πράξεις σας δεν συνάδουν με τον λόγο σας και τις υποσχέσεις σας !
Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχατε θέσεις ευθύνης στο Δήμο και δεν έχετε να παρουσιάσετε κανένα έργο ή πρόταση σας. Οι θέσεις που είχατε ήταν καθαρά δημοσίων σχέσεων και τίποτε περισσότερο.

Σε τι έχετε ψηφίσει «ΟΧΙ» κ. Μπούτση ?
Σε τίποτα !!!

Τον ΠΑΠΑ παίζετε σ’ όλα τα θέματα, με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσετε προσωπικές σας φιλοδοξίες και μόνο !
Στην αρχή προσπαθούσατε να γίνετε Δήμαρχος και τώρα που αυτό το ενδεχόμενο έγινε Όνειρο απατηλό γι ‘ εσάς, προσπαθείτε να παίξετε το παιγνίδι μετά τις εκλογές μέσα στο Δ.Σ. κ. Μπούτση !    

Σας προκαλώ να φέρετε πρακτικά Δ.Σ., πρωτοκολλημένες επιστολές που αντιδρούσατε ή έστω είχατε διαφορετική γνώμη ή Καταψηφίσατε κάτι από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή !
Άλλως, θα πρέπει να παραδεχθείτε ότι Δημαγωγείτε…

Να σας θυμίσω και το θέμα των Ηχοπετασμάτων  στις γραμμές του Τρένου και το έργο της ΤΡΕΝΟΣΕ ?
Που κάνατε αντιπολίτευση, ενώ σας άδειασε, με τα πρακτικά, ο Δήμαρχος στο Δ.Σ., έχοντας ψηφίσει τα πάντα και μάλιστα συναινούσατε υπέρ όλων…  ποια ήταν η καταγεγραμμένη θέση σας στα πρακτικά ?    

Γιατί άραγε,  δεν συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια απέναντι στους συνδημότες σας, όπως έκανε ο Άρης Κρεμμύδας, πριν τις εκλογές ?
Γιατί δεν συντάσσεστε κι εσείς κ. Μπούτση, με τον Δήμαρχο της πόλης μας, αφού κατ’ ουσία δεν έχετε να πείτε τίποτα το διαφορετικό.. ?
Πόσο μάλλον να πράξετε, γιατί εκεί σας λείπουν αρκετά προσόντα και ικανά στελέχη…

Η Μόνη σας ελπίδα είναι να ψαρεύετε στα θολά νερά της Νέας Δημοκρατίας, που είναι μέχρι σήμερα ανύπαρκτη στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου !   
Γιατί δεν λέτε την αλήθεια στην τοπική κοινωνία ? 

Μια ¨Συγνώμη¨ θα ζητήσετε πάρα πάνω σ’ όλες αυτές που έχετε ζητήσει μέχρι σήμερα, τα τελευταία 2 μόλις χρόνια, της προεκλογικής σας περιόδου. 
Μετρημένες τέσσερις (4) τον αριθμό Δημοσίως.

Άλλη μια να είστε σίγουρος πως δεν σας βλάψει σε προσωπικό επίπεδο.
Άλλωστε εσείς που νοιάζεστε και δουλεύετε με υπερβολικό ζήλο για την αγαπημένη σας πόλη, αυτή την ¨Συγνώμη¨, η τοπική κοινωνία να είστε σίγουρος ότι θα την δεχθεί με ανακούφιση και θα την ευνοήσει, βγάζοντας την από τον παραλογισμό, την υποκρισία και την παραπλάνηση που την ταλαιπωρείτε επί δύο χρόνια, εξυπηρετώντας μόνο την προσωπική σας αλαζονεία και κάποιων συνεργατών σας, γνωστών σε όλους μας !

Περιμένουμε με χαρά να αξιολογήσουμε τις όποιες αποδείξεις έχετε μέχρι σήμερα από πρωτοκολλημένα έγγραφα – αναφορές κλ.., που προκύπτουν διαφωνίες σας, θέσεις και αντιρρήσεις σας.. ή πρακτικά του Δ.Σ., όλο το διάστημα αυτό που ήσασταν στην συμπολίτευση και την κατηγορείτε…

Κλείνω, πιστεύοντας να μην κολλήσετε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας για να μας τις εμφανίσετε, εάν όμως σας συμβεί κάτι τέτοιο, φωνάξτε με να σας βοηθήσω…

Γιατί πάνω απ’ όλα μετράει η Αλήθεια !!!     

Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος    

 Ιστορική Πλατεία Μοσχάτου Μεταμόρφωσης 


 



Δημοφιλή Άρθρα