Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ότι δεν ειπώθηκε για την εκδήλωση Παρουσίασης Υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού ¨Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος”



Η εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού ¨Ανθρώπινη Πόλη  – Σύγχρονος Δήμος”  με Επικεφαλής & Νυν Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, 03 Απριλίου 2019 και ώρα προσέλευσης 20:30, στο κοσμικό κέντρο ¨Ομαλος¨ στην Πειραιώς.

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, μέσα στην εννεαετή πορεία του έζησε εχθές το βράδυ μια Πρωτόγνωρη Εμπειρία μαζικής προσέλευσης μέσα σε κλίμα ενότητας, σηματοδοτώντας την παράσταση Νίκης για τον Συνδυασμό του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου.

Η προσέλευση του κόσμου της Τοπική Κοινωνίας ήταν αναπάντεχα ευχάριστη δηλώνοντας με την παρουσία τους , όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά την ένθερμη συμπαράσταση του, στο πρόσωπο του Ανδρέα Ευθυμίου και των συνεργατών του Δημοτικών και Κοινοτικών συνυποψήφιων.       

Επειδή πολλές φορές ευτελίζονται οι λέξεις Μεγαλειώδης εκδήλωση ή Κατάμεστη αίθουσα, που πολλές φορές ακούμε  ένθεν κακείθεν, καλό είναι να συνοδεύονται και με αριθμούς για να προσδιορίζεται το μέγεθος και να καταλαβαίνουμε τα μεγέθη.

Ενώ η αίθουσα έχει χωρητικότητα σε πλήρη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων 450 ατόμων, υπήρξε μεγάλος αριθμός ορθίων που άγγιζε τα 100 άτομα επιπλέον των καθήμενων, ενώ μέσα σε κλίμα αυθόρμητης συνεννόησης των συνυποψήφιων και του κόσμου, παραχωρούσαν την θέση τους, προς εξυπηρέτηση όλων.
Από την έναρξη της εκδήλωσης μέχρι και την λήξη της υπολογίζεται, ότι εξυπηρετήθηκαν με πλήρη μενού και ποτό 650 άτομα, ενώ προσήλθαν άνω των 700 ατόμων.

Την παράσταση όμως έκλεψε η συναισθηματική φόρτιση που επικρατούσε στην αίθουσα από τον Κόσμο της Τοπικής Κοινωνίας με την ένθερμη κι εγκάρδια εκδήλωση συναισθημάτων, που έφεραν πολλές φορές Δήμαρχο, Γενικό Γραμματέα και συνυποψηφίους σε συγκινησιακή φόρτιση.  

Την εκδήλωση κάλυψαν
"Το Μοσχάτο μου - My Mosxato"  &  "MoschatoMag"  όπου μπορείτε να επισκεφθείτε για να δείτε μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Σύνδεσμοι : 

Σελίδες Facebook 



Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος

Δημοφιλή Άρθρα