Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Πως θα πορευθεί και με ποιους ο Ανδρέας Ευθυμίου !



Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας πραγματοποιήθηκε εχθές, 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:00, στο θεατράκι του π. Δημαρχείου Ταύρου, η Ολομέλεια του συνδυασμού ¨Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος¨ , με Επικεφαλής τον Ανδρέα Ευθυμίου και νυν Δήμαρχο του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος των Υποψηφιοτήτων Δημοτικών & Κοινοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού για τις Δημοτικές Εκλογές του 2019, την 26η Μαΐου.

Το ψηφοδέλτιο της Παράταξης ¨Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος¨ είναι διευρυμένο με αξιόλογες προσωπικότητες  της Τοπικής Κοινωνίας.

Σημαντική είναι η ενεργή συμμετοχή και παρουσία προσώπων που έχουν προσφέρει καταγεγραμμένο έργο επί σειρά ετών στα δρώμενα του δήμου, με θετικό πρόσημα, καθώς και νέες υποψηφιότητες που σηματοδοτούν την ενότητα της Τοπικής Κοινωνίας αποδεικνύοντας, ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν !


Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού και νυν Δήμαρχος κάτω από ενωτικό κλίμα, μεταξύ άλλων είπε,  
¨πορευόμαστε με το ήθος και τις αξίες μας, με την δυναμική του συνδυασμού μας, που προσδίδουμε ενωμένοι με όραμα για έναν δήμο πιο Σύγχρονο και πιο Ανθρώπινο για τους πολίτες του !¨

Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος    
  
Το φωτογραφικό υλικό είναι του Νεκτάριου Ηλιόπουλου και τον ευχαριστώ !!!







Δημοφιλή Άρθρα