Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Που Οφείλεται η Παταγώδης Αποτυχία της εκδήλωσης.. των "μαζί μπροστά" ?


Από εσωτερική πληροφόρηση που υπήρξε και μάλιστα από άτομα που απεικονίζονται και στην συγκεκριμένη φωτογραφία –  η εκδήλωση δεν ξεπέρασε την προσέλευση συνολικά των 150 ατόμων !!!

Ο μόνος που πραγματικά μπορεί να χαρεί και να θεωρήσει επιτυχημένη αυτή την εκδήλωση, γι’ αυτόν.. είναι ο Μπάμπης Μπιλίνης !!!   

Πιστεύω μετά από αυτή την Παταγώδη Αποτυχία  της εκδήλωσης,
η Δημοτική Παράταξη και ο Επικεφαλής της, Αντώνης Μπούτσης να πάρει τα πολιτικά μηνύματα που του έστειλε η Τοπική Κοινωνία του Μοσχάτου Ταύρου με την απουσία της !!!
Τολμώ δε να την χαρακτηρίζω "Παταγώδη Αποτυχία", διότι πριν μόλις δυόμιση χρόνια ξεκίνησε έχοντας από την εκδήλωσή της διακήρυξης της, πάνω από 500 άτομα, στην πορεία διαρκώς συρρικνώνεται.. και μετεκλογικά - αντί να δυναμώνει και να αποτελεί πόλο δημιουργικής αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης με την πλειοψηφία !!!

Να σας ενημερώσω, ότι πριν τα Χριστούγεννα, είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Επικεφαλής των "μαζί μπροστά" - Αντώνη Μπούτση και του έλεγα, ότι 
"Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζει.." 

Λυπάμαι πραγματικά, που τόσο οι πληροφορίες μου, όσο και η προσωπική μου εκτίμησή βγήκαν αληθινές, για την εικόνα που παρουσιάζει η Δημοτική Παράταξη που θέλει να έχει τον πρώτο ρόλο της Αντιπολίτευσης  - σε θέση  της Μείζονος ή Αξιωματικής Αντιπολίτευσης !!!
Φυσικά πληρώνουν το τίμημα της έλλειψης Σοβαρότητας και την μέθοδο "του Λαϊκισμού και Ίντριγκας", που προσπαθούν να αναγάγουν σε Πολιτική μορφή επικοινωνίας, με αποτελέσματα απ’ ότι φαίνεται την πολιτική τους απαξίωση !!!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα του τελευταίου διαστήματος,
η αντιμετώπιση του κλεισίματος των ΕΛ.ΤΑ. του Ταύρου, που αποδείχθηκε «fiasco» φιάσκο  γι’ αυτούς, η εξέλιξη του και επαναλειτουργία του !!! 

Γιατί ξέρετε, μια Σοβαρή Αντιπολίτευση μπορεί να προσφέρει πολλά, όπως για παράδειγμα, κατά την προηγούμενη 5ετία, που διανύσαμε, 2014 - 2019,  η Αντιπολίτευση που ασκούσε η Δ.Π. του Άρη Κρεμμύδα, υπήρξε εποικοδομητική και επικουρική σε πολλά ζητήματα για την εξέλιξη του Δήμου ! 
Αυτό όμως προϋποθέτει  γνώση και υπευθυνότητα, με κύριο στόχο να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των συμπολιτών και όχι τις "όποιες.." προσωπικές φιλοδοξίες..

Δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός, όταν οι, Άρης Κρεμμύδας και Θανάσης Ντερέκας έδειξαν την απαιτούμενη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου - δημιουργώντας ή εμπλουτίζοντας  μια Πολυκομματική Δημοτική Παράταξη - χωρίς προσωπικά οφέλη και τη Τοπική Κοινωνία να επιδοκιμάζει και να υπερψηφίζει αυτή την επιλογή !!! 

Αυτόν τον ρόλο θέλει να ξεχνά ή να μην γνωρίζει ή ακόμη χειρότερα να μην θέλει να εξυπηρετήσει ο σημερινός Επικεφαλής της Δ.Π. "Μαζί Μπροστά", κ. Αντώνης Μπούτσης, ενώ 
δικαίως διαφεύγει από τον Δημοτικό του Σύμβουλο κ. Σταμάτη Καζαντζή διότι απουσίαζε των πλείστων Δημοτικών Συμβουλίων και διέτρεχε κίνδυνο να χάσει την έδρα του, εάν συμφωνούσαν και οι υπόλοιποι, με την θέση που είχε πάρει τότε ο κ. Αντώνης Μπούτσης και  σημερινός Επικεφαλής του !!!

Σήμερα ο δεύτερος ασκεί κριτική για την Αντιπολιτευτική πορεία του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Θανάση Μελίστα - που διακρίνεται για τα Δημοκρατικά του Πιστεύω κι έχει αναβαθμίσει με τον ρόλο του στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου την Δημοκρατική Διαδικασία, δίνοντας με την ανοχή που του παρέχει ο κανονισμός, την δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις απόψεις τους, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ανεξαρτήτως  Δημοτικής Παράταξης, Πολιτικών απόψεων και θέσεων !
Και γι' αυτή την Δημοκρατική του Συνήθεια, έχει κατηγορηθεί δημοσίως από τον Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Αντώνη Μπούτση, σε διαδικτυακή συζήτηση, που είχα την τύχη ή ατυχία να παρακολουθήσω.. και να θαυμάσω !!!

Όλα αυτά παρακολουθούν οι κάτοικοι του Μοσχάτου Ταύρου και βγάζουν τα αλάνθαστα συμπεράσματά τους !!!

  


Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος  

Δημοφιλή Άρθρα