Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Μοσχάτου Ταύρου για την Προοδευτική Συμμαχία


Εχθές το απόγευμα, Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, του δήμου Μοσχάτου Ταύρου,
παρευρέθη σε μια Πολιτική εκδήλωση Τοπικού χαρακτήρα με σκοπό την δημιουργία της Προοδευτική Συμμαχίας !   
Κεντρικοί Ομιλητές ήσαν ο Παύλος Πολάκης & Νίκος Παππάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν,  ο  Θανάσης Θεοχαρόπουλος & η Ραλία Χριστίδου.


Την συγκέντρωση διοργάνωσαν ¨Πρωτοβουλία Πολιτών Μοσχάτου Ταύρου για την Προοδευτική Συμμαχία¨ και προλόγισε ο Άρης Κρεμμύδας !

Καταρχήν θα πρέπει να Συγχαρώ τον Άρη Κρεμμύδα για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, διαπιστώνοντας προσωπικά για ακόμη μια φορά, τον Σεβασμό και την Εκτίμηση που τρέφει μια μεγάλη μερίδα της Τοπικής Κοινωνίας του Μοσχάτου Ταύρου, αλλά και την Αναγνωσιμότητα στο πρόσωπο του φίλου, Άρη για τα όσα έχει προσφέρει στα δρώμενα του Δήμου !

Με μετριοπαθείς υπολογισμούς προσήλθαν συνολικά περί τα 250 άτομα, έχοντας σημαντικά ποσοστά προσέλευσης η Νεολαία, όταν γνωρίζω, ότι η προετοιμασία και αναγγελία αυτής της εκδήλωσης έγινε μέσα σε τρεις ημέρες !  

Ενώ οι κεντρικοί ομιλητές, προσκάλεσαν όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της Τοπικής Κοινωνίας να συμμετέχουν και να Συγκλίνουν σε έναν δυναμικό στόχο και σκοπό, τόσο για τα Εθνικά θέματα, όσο και της Κοινωνίας !

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα την απουσία των Τοπικών Θεσμικών Οργάνων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Επικαφαλής της Δημοτικής Παράταξης ¨Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή¨ - κ. Μπάμπη Μπιλίνη και Δημοτικών Συμβούλων, που έχω την εντύπωση, ότι στις Εκλογές είχαν την επίσημη στήριξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  

Δεν άργησα να καταλάβω την απουσία τους, όταν σήμερα το Πρωί, Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020, με ανακοίνωσή του ο ίδιος, θεωρείσαι την Πολιτική Εκδήλωση – για ¨ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ¨ Ανθρώπους !!! Δηλώνοντας Συγκεκριμένα :
«Σήμερα Πέμπτη 30-1-2020 μετά της 8μμ θα πάω στην εκδήλωση στο Level 69, Σολωμού 69, Μοσχάτο. Θα πάω για να είμαι μαζί και να πάρω δυνάμεις από "κανονικούς" ανθρώπους, που δίνουν καθημερινά στη γειτονιά με αξιοπρέπεια τον αγώνα σε" βάρος" του προσωπικού τους συμφέροντος. Τους αξίζει και μας αξίζουν.»

Διερωτώμαι, τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, καθώς θα πρέπει να διερωτηθούν και οι Κεντρικοί Ομιλητές και Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της χθεσινής εκδήλωσης, εάν και κατά πόσον είναι Κανονικοί Άνθρωποι της καθημερινότητας και του μόχθου και κατά τόσο διαθέτουν αυτόνομη Αξιοπρέπεια και δεν λειτουργούν εις βάρος των άλλων.. ?

Πιστεύω, πως η σημερινή δήλωση του κ. Μπάμπη Μπιλίνη, είναι άκρως προσβλητική για τους παρευρισκόμενους και ομιλητές και σε κάθε περίπτωση δεν προάγει πολιτικό πολιτισμό, ενώ δεν συνάδει με τις εξαγγελίες των ομιλητών !

Τα συμπεράσματα δικά σας !!!

Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος

Δημοφιλή Άρθρα