Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Το δίδυμο της Πολιτικής ¨Γκάφας¨ σε Διαβούλευση !!!


Η Διαβούλευση του Κανονισμού Καθαριότητας στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ημέρα Τετάρτη, την 6η Φεβρουαρίου 2020 και Ώρα 6η απογευματινή στην αίθουσα Δημοτικού Συμβούλιου, του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου – που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Σολωμού & Κωνσταντινουπόλεως.



Η μείζονα και ελάσσονα Αντιπολίτευση των Δημοτικών Παρατάξεων ¨μαζί μπροστά¨ & ¨Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή¨ των αντίστοιχα Επικεφαλής, Αντώνη Μπούτση και Μπάμπη Μπιλίνη αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατεβάσουν ενιαία πρόταση στην Διαβούλευση !

Αν και η πρόθεση αυτή, ήταν έκδηλη το τελευταίο διάστημα και καθόλου κατακριτέα, εκ πρώτης – εάν αυτό προέκυπτε, από μια σειρά εμπεριστατωμένης πρότασης και την μεταξύ των συμφωνία για το καλό της Τοπικής Κοινωνίας και
δεν έκρυβε τον μοναδικό στόχο των Πολιτικών Προσωπικών αντιπαθειών, που έχουν απέναντι στον Δήμαρχο, Ανδρέα Ευθυμίου !

Σε πρόσφατο άρθρο μου είχα γράψει, ότι ο Αντώνης Μπούτσης 

Και όπερ εγένετο !!!  
Συμπαρασύροντας, αυτή την φορά μαζί του, τον Μπάμπη Μπιλίνη, σε μια Πολιτική Προσωπική Κόντρα που έχει με τον Ανδρέα Ευθυμίου  που μέχρι σήμερα δεν μας είχε δείξει, ότι ταυτίζεται με αυτή και ο Μπάμπης Μπιλίνης !   

Κατηγορούν την Διοικούσα Δημοτική Αρχή ¨για αντιγραφή¨ του κανονισμού που έχει φέρει προς διαβούλευση – όταν ο δικό στους Κανονισμός αποτελεί Κάκιστο Αντίγραφο του Δήμου Αγίας Παρασκευής κατά το ήμισυ κι άλλος μισός της Διοικούσας Δημοτικής Αρχής Μοσχάτου Ταύρου !

Δείτε αποσπασματικά του κανονισμού της Αγίας Παρασκευής και αυτόν που Αντιπολίτευση του Αντώνη Μπούτση & Μπάμπη Μπιλίνη προτείνουν:











1. Κανονισμός Καθαριότητας Αγίας Παρασκευής Σελίδα 3
Αντιστοιχεί στην Σελίδα 4 του Κανονισμού Καθαριότητας που προτείνουν οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης !












2. Κανονισμός Καθαριότητας Αγίας Παρασκευής Σελίδα 10
Αντιστοιχεί στην Σελίδα 8  του Κανονισμού Καθαριότητας που προτείνουν οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης !         












3. Κανονισμός Καθαριότητας Αγίας Παρασκευής Σελίδα 12
Αντιστοιχεί στην Σελίδα 11 & 12  του Κανονισμού Καθαριότητας που προτείνουν οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης !             











4. Κανονισμός Καθαριότητας Αγίας Παρασκευής Σελίδα 17
Αντιστοιχεί στην Σελίδα 14  του Κανονισμού Καθαριότητας που προτείνουν οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης !            











5. Κανονισμός Καθαριότητας Αγίας Παρασκευής Σελίδα 21
Αντιστοιχεί στην Σελίδα 16 & 17 του Κανονισμού Καθαριότητας που προτείνουν οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης !            











6. Κανονισμός Καθαριότητας Αγίας Παρασκευής Σελίδα 25
Αντιστοιχεί στην Σελίδα 20  του Κανονισμού Καθαριότητας που προτείνουν οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης !  


Δεν είναι καλοί – ούτε με Σκονάκι !!! 


Οι πληροφορίες μου μιλούν για ακόμη  ένα ¨ΦΙΑΣΚΟ¨ που θα πάθουν σήμερα οι Αντιπολιτευόμενοι ¨Γκαφατσίδες¨– από την Πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής, τον  Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Θανάση Ντερέκα και Εντεταλμένο Σύμβουλο, Πέτρο Καραφωτιά, όταν δεν έχουν να αντιπαρατεθούν σε θέματα επί της ουσίας και ο μοναδικός λόγος είναι ο Επικοινωνιακός !!!

Όταν επί της ουσίας δεν έχουν λόγο να μην ψηφίσουν έναν ολοκληρωμένο κανονισμό – που εμπεριέχει τα όσα κάκιστα έχουν αντιγράψει..

Τι να πρωτοθυμηθούμε και από τους δύο ?
Θα μείνω στα συμβάντα και επικοινωνιακές πανωλεθρίες, του τελευταίου μηνός :

1. Ποιος Ενήργησε τελικά για την Επαναλειτουργία των ΕΛ.ΤΑ. στο Ταύρο ?  – ενώ εκείνοι προπαγάνδιζαν στο διαδίκτυο το κλείσιμό του..

2. Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Μοσχάτου Ταύρου για την Προοδευτική Συμμαχία   - που ακούστηκε η φράση περί ¨Κανονικών Ανθρώπων.. ?¨

Από πολιτική ¨Γκάφα¨ - σε πολιτική ¨Γκάφα¨ πέφτουν και επιμένουν να αναζητούν με κάθε τρόπο την προβολή τους !
Το Συγνώμη – δεν το γνωρίζουν !

Δύο λέξεις είναι :
Συγνώμη Σφάλαμε !!!  

Επί της οθόνης του Υπολογιστή σας ή του Κινητού σας – όσοι δεν έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την Διαβούλευση από κοντά !

Αγαπητοί μου αναγνώστες, ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου, είναι από την Μεταπολίτευση και μετά, ένας από τους καθαρότερους Δήμους του λεκανοπεδίου Αττικής και μέχρι σήμερα δεν ήταν το μέγιστο πρόβλημα του, η ¨Καθαριότητα¨ του Δήμου, τολμώ να πω, ότι ούτε το μικρότερο !

Ωστόσο, σίγουρα ο εκσυγχρονισμός του κανονισμού της καθαριότητας έχει να προσφέρει στις υπηρεσίες του πολίτηαλλά το σημαντικότερο είναι η εφαρμογή του, τόσο από τις υπηρεσίες του δήμου, όσο και από τους πολίτες – για να μην υποστούν τις συνέπειες των προστίμων, που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται..  
-
Γράφει ο Αντώνης Λουκόπουλος  

Δημοφιλή Άρθρα